Wie is The Game Architect

Elk idee kan naar een beeld vertaald worden of het nu naar 2D of 3D is,
met grafische vormgeving maak je een boodschap visueel interessant, gemakkelijk te begrijpen en eenvoudig te delen.
Wie ben ik

Ik ben Carlo de Heer een creatieve freelance artist, ondernemend en conceptueel erg sterk. Ik ben gespecialiseerd in 3D en 2D visualisatie, heb een breed kennis gebied en een breed scala aan vaardigheden waardoor ik zowel kleine als grote projecten volledig aan kan nemen.

Het is mijn passie om te ontwerpen en anderen te helpen hun ideeën te visualiseren. Ik ben goed met mensen, goed in een team en goed in het leiden van een team. Ik ben perfectionistisch, weet in een korte tijd de juiste punten aan te pakken, duidelijk, vriendelijk maar zakelijk gericht en altijd op zoek naar een uitdagende opdracht.

Games

Mijn andere passie is het maken van eigen games. In mijn vrije tijd werk ik momenteel aan een eigen mobilegame. Games zijn voor mij de leukste projecten om te doen, omdat ik er al mijn vaardigheden in kwijt kan en als het project af is heb je ook daadwerkelijk iets in je handen dat je kunt gebruiken.

Ik ben gemakkelijk benaderbaar dus stuur me gerust een email met een vraag of voeg me toe op 1 van mijn sociale kanalen om in contact te komen en op de hoogte te blijven van mijn laatste projecten en games.


Follow me:


Vacatures
Freelance web en app developers

Ik ben op zoek naar freelance web en app developers die mijn visualisaties kunnen realiseren voor mijn klanten.
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan snel contact op.

Contact me
Programmeur / partner voor games en apps

Ik ben op zoek naar een sociale, creatieve programmeur die graag de uitdaging aangaat om samen met mij (een visual artist) eigen games / apps te maken.

Als programmeur heb je kennis van Unity 3D of Unreal 4 en ben je ermee vertrouwd om een kleine game van begin tot eind te programmeren tot een professioneel eindproduct. Daarbij vind je het een uitdaging om problemen die de kop opsteken op te lossen. Ook ben je als allround programmeur goed tot uitstekend met HTML5 en CSS en heb je algemene kennis van usability en interaction design. Verder heb je kennis van integratie van social media, ben je bekend met publishing van mobile applicaties en kun je werken met grafische tools zoals Photoshop. Uiteraard vind je het leuk om je eigen producten op de markt te zetten.

Ben jij deze ondernemende programmeur die zijn eigen kleine games / apps multi platform wil uitbrengen en ben jij op zoek naar een creatieve en ondernemende visual artist? Dan ben jij de programmeur die ik zoek.
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan snel contact op.

Contact me
Contact
Telephone: +31 6 - 13 10 11 16
E-mail: info@thegamearchitect.com

Latest tweets @Game_Architect

Share